Tuinhout

Hout is een populair materiaal voor tuinontwerpen vanwege zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Overkappingen: een douglas overkapping is een uitstekende investering voor iedereen die zijn buitenruimte wil optimaliseren met een duurzame en aantrekkelijke oplossing. Of het nu gaat om het creëren van een schaduwrijke plek tijdens warme zomerdagen of een beschutte ruimte voor gezellige avonden buiten, met een douglas overkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin.
Schuttingen en hekken
Houten schuttingen bieden privacy en veiligheid, terwijl ze tegelijkertijd de esthetiek van de tuin verbeteren.
Terrassen en vlonders: Houten terrassen creëren een warme en uitnodigende buitenruimte. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en kunnen met de juiste behandeling jarenlang meegaan.
Meubilair: Houten tuinmeubilair zoals banken, tafels en stoelen voegen comfort en stijl toe aan elke tuin.
Bloembakken en plantenbakken: Hout is ideaal voor het maken van bloembakken, omdat het goed samengaat met de natuurlijke omgeving van de tuin.

 

Bij Houtzagerij De Witte hebben wij ook douglas tuinhout op voorraad, in verschillende afmetingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 
douglas-maatwerk
tuinhout-douglas
schaaldeel-eik

Wilt u weten wat hout voor u kan betekenen?

Neem contact op met ons.